translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
Upea Polkan Perhekalenteri 2021 taas saatavilla!
Upea Polkan Perhekalenteri 2021 taas saatavilla!

Asiakaspalautukset

Maksamattomat tilaukset peruutetaan automaattisesti viimeistään 3 vuorokauden kuluttua tilaushetkestä. Tilaus on mahdollista perua myös ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme auttaa myös, mikäli haluat tehdä toimittamattomalle tilauksellesi tuotemuutoksia tai vaihtaa maksu- tai toimitustapaa.

Puodin asiakkaana sinulla on tavaran vastaanotettuasi 14 vuorokauden oikeus ilmoittaa joko yksittäisten tuotteiden tai koko tilauksen peruutuksesta. Täyden hyvityksen saamiseksi tuotteen tulee olla myyntikuntoinen. Mikäli haluat peruuttaa tai vaihtaa tilauksen tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hyvitys asiakaspalautuksesta suoritetaan ensisijaisesti sillä maksutavalla millä tilaus on alunperin maksettu. Hyvitys suoritetaan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme kirjanneet asiakaspalautuksen saapuneeksi.

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä. Mikäli et ole saanut kuittausta 14 vuorokauden sisällä palautuksen lähettämisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.