Tyytyväinen asiakas on meille kunnia asia!

Voit tilata Puodista huoletta, sillä asiakkaanamme sinulla on tavaran vastaanotettuasi 14 vuorokauden oikeus ilmoittaa joko yksittäisten tuotteiden tai koko tilauksen peruutuksesta. Toki täyden hyvityksen saamiseksi tuotteen tulee olla myyntikuntoinen palautuessaan.

Mikäli haluat peruuttaa tai vaihtaa tilauksen tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja annamme ohjeet ilmaisen palautuksen tekemiseen.

Maksamattomat tilaukset peruutetaan automaattisesti viimeistään 3 vuorokauden kuluttua tilaushetkestä.

Hyvitys asiakaspalautuksesta suoritetaan ensisijaisesti sillä maksutavalla millä tilaus on alunperin maksettu. Hyvitys suoritetaan 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme kirjanneet asiakaspalautuksen saapuneeksi.

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä. Mikäli et ole saanut kuittausta 14 vuorokauden sisällä palautuksen lähettämisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomioithan kuitenkin, että noutamatta jättäminen ei tarkoita automaattisesti tilauksen peruuntumista. Sinun tulee aina olla yhteydessä ensin asiakaspalveluumme halutessasi palauttaa tuotteita.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme