translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
Tilaa Milestone-vauvakortit Puodista!
Tilaa Milestone-vauvakortit Puodista!

Lämpimästi tervetuloa palvelevaan Puotiin

Lämpimästi tervetuloa Puotiin - palvelevaan kotoilun ja hyggeilyn verkkokauppaan. Meillä voit tehdä huoletta ja turvallisesti ostoksia vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Toivomme, että löydät Puodista jotain kiinnostavaa olet sitten hemmottelemassa itseäsi tai läheisiäsi lahjalla tai arjen pienillä luksusjutuilla. Ja jos olet etsimässä jotain tiettyä etkä valikoimasta löydä, niin hihkaise vain ja teemme parhaamme löytääksemme kaipaamasi.

Muistathan vielä sen suosikkikyläkauppasi, josta löytyi kaikkea tarvittavaa ja ellei jotain löytynyt - kauppias teki kyllä parhaansa sen löytääkseen?

Valikoimamme vaihtelee jatkuvasti, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli et löydä etsimääsi. Puodin iskin alla on vielä paljon hyllyttämättömiä vinkkejä, joista löydämme varmasti sopivan.

Kauppias Jaakko apujoukkoineen auttaa siis mielellään kaikkia tuotteita, tilaamista ja lähetyksiä koskevissa kysymyksissä - yleensä päiväsaikaan, mutta usein myös ilta- ja yömyöhään.

Apua kaivatessasi lähetä rohkeasti viestiä joko oheisella yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@puoti.com. Vastaamme mahdollisimman nopeasti!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Maksutavat

Voit maksaa yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla ja luottokorteilla sekä lisäksi laskulla ja osamaksulla.

Lue lisää maksutavoista

Toimitustavat

Toimitamme joko suoraan ovellesi tai voit valita paketin toimitettavaksi yli 3000 noutopisteeseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Toimitusmaksu Suomessa on vain 2,95 euroa, kun tilaat vähintään 30 eurolla. Yli 49 euron tilaukset toimitamme veloituksetta. 

Lue lisää toimitustavoista

Ota rohkeasti yhteyttä - me palvemme!