Lämpimästi tervetuloa palvelevaan Puotiin

Lämpimästi tervetuloa Puotiin! Meillä voit tehdä huoletta ja turvallisesti ostoksia vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Toivomme, että löydät Puodista jotain kiinnostavaa olet sitten sisustamassa kotiasi tai toimistoa, hemmottelemassa itseäsi tai läheisiäsi lahjalla tai yllättämällä läheisesi arjen pienellä luksuksella. Ja jos olet etsimässä jotain tiettyä etkä valikoimasta löydä, niin hihkaise vain ja teemme parhaamme löytääksemme kaipaamasi.

Muistathan vielä sen suosikkikyläkauppasi, josta löytyi kaikkea tarvittavaa ja ellei jotain löytynyt - kauppias teki kyllä parhaansa sen löytääkseen?

Kauppias Jaakko apujoukkoineen auttaa siis mielellään kaikkia tuotteita, tilaamista ja lähetyksiä koskevissa kysymyksissä - yleensä päiväsaikaan, mutta usein myös ilta- ja yömyöhään.

Apua kaivatessasi lähetä rohkeasti viestiä joko oheisella yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@puoti.com. Vastaamme mahdollisimman nopeasti!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Maksutavat

Voit maksaa turvallisesti yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla ja luottokorteilla. Maksujen välittäjänä toimii Checkout Finland Oy.

Lue lisää maksutavoista

Toimitustavat

Toimitamme joko suoraan ovellesi tai voit valita paketin toimitettavaksi Matkahuollon tai Postin toimipisteisiin. Toimitusmaksu Suomessa on vain 2,95 euroa, kun tilaat vähintään 30 eurolla. Jo yli 49 euron tilaukset toimitamme veloituksetta. 

Lue lisää toimitustavoista

Asiakaspalautukset

Asiakkaanamme sinulla on aina vähintään 14 päivän oikeus palauttaa ilmaiseksi tilaukseksi tai osan siitä. Olethan ensin yhteydessä asiakaspalveluumme, niin annamme ohjeet palautuksen tekemiseksi.

Lue lisää asiakaspalautuksista

Yritys Puodin takana

Olemme kotimainen perheyritys, jonka sydän sijaitsee Kaarinan Littoisissa - kuuluisan Verkatehtaan maisemissa. Apuna tilausten toimittamisessa käytämme suosittua verkkokauppalogistiikkayritystä Logitrailia ja tilaukset lähtevät heidän varastostaan Raisiosta nopeasti minne päin maailmaa tahansa.

Verkkokaupallamme ei ole käyntiosoitetta, mutta voit muistaa meitä postikortilla seuraavasti

Kauppias Jaakko & co
Puoticom Oy c/o Logitrail Oy
Ojakatu 3
21200 Raisio

Y-tunnus 3085355-7

Ota rohkeasti yhteyttä - me palvemme!

Yhteydenottolomake