translation missing: fi.general.accessibility.skip_to_content
Upea Polkan Perhekalenteri 2021 taas saatavilla!
Upea Polkan Perhekalenteri 2021 taas saatavilla!

Toimitamme nopeasti kotiin tai valitsemaasi noutopaikkaan

Lahjojen tilaaminen Puodista on helppoa ja nopeaa, sillä valittavanasi on kotiinkuljetuksen lisäksi kaikki Suomessa toimivat pakettien noutopisteet.

Mikäli tuote löytyy varastosta, käsittelemme tilauksen arkipäivisin tavallisesti alle 24 tunnin sisällä. Kuljetusyhtiöstä ja toimitusosoitteesta riippuen tilaus on perillä kotimaassa yleensä käsittelypäivää seuraavana arkipäivänä. Toimitamme tilauksia myös kaikkiin muihin EU-maihin. 

Toimitusmaksu noutopaketeille on ainoastaan 4,95 euroa. Tilatessasi vähintään 30 eurolla toimitusmaksu on vain 2,95 euroa. Ovelle-toimituksen hinta on 9,90 euroa ja toimitukset EU-maihin ovat 18,90 euroa. Tilaamalla vähintään 50 eurolla saat toimituksen veloituksetta noutopisteisiin ja yli 120 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen koko EU:n alueelle.

Tilausten käsittelyssä meillä on apuna Suomen johtava verkkokauppalogistiikan toimija Logitrail Oy. Maksettuasi tilauksen lähetämme sähköpostilla tilausvahvistuksen ja lisäksi saat vielä erillisen toimitusvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty Logitrailin varastolla.

Tilaat lahjat Puodista huoletta, sillä palvelemme ja autamme sinua kaikissa toimitukseen liittyvissä vaiheissa.