Toimitamme nopeasti kotiin tai valitsemaasi noutopaikkaan

Tilaaminen Puodista on helppoa ja nopeaa, sillä valittavanasi on kotiinkuljetuksen lisäksi niin Postin kuin Matkahuollonkin noutopisteet.

Mikäli tuote löytyy varastosta, käsittelemme tilauksen arkipäivisin tavallisesti alle 24 tunnin sisällä ja kuljetusyhtiöstä sekä toimitusosoitteesta riippuen tilaus on perillä kotimaassa useimmiten jo käsittelypäivää seuraavana arkipäivänä. Toimitamme GLS:n ja DHL:n toimesta tilauksia myös muualle maailmaan.

Toimitusmaksu noutopaketeille on ainoastaan 4,95 euroa. Tilatessasi vähintään 30 eurolla toimitusmaksu on vain 2,95 euroa. Ovelle-toimituksen hinta on 9,90 euroa ja toimitukset Suomen ulkopuolelle ovat 18,90 euroa. Tilaamalla vähintään 50 eurolla saat toimituksen veloituksetta noutopisteisiin ja vähintään 150 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen kotiinkuljetuksen myös ulkomaille.

Tilausten käsittelyssä meillä on apuna Suomen johtava verkkokauppalogistiikan toimija Logitrail Oy. Maksettuasi tilauksen lähetämme sähköpostilla tilausvahvistuksen ja lisäksi saat vielä erillisen toimitusvahvistuksen, kun tilaus on käsitelty Logitrailin varastolla.

Tilaat Puodista huoletta, sillä palvelemme ja autamme sinua kaikissa toimitukseen liittyvissä vaiheissa.

Lue maksutavoista

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme